Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Κορακακη Σκοποβολη : Tragwdia Sth Skopobolh H Serba Syna8lhtria Ths Annas Korakakh Mpompana Belitskobits Pe8ane Sth Genna Molis 30 Etwn Fwto Eirinika Gr, Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς.

Κορακακη Σκοποβολη : Tragwdia Sth Skopobolh H Serba Syna8lhtria Ths Annas Korakakh Mpompana Belitskobits Pe8ane Sth Genna Molis 30 Etwn Fwto Eirinika Gr, Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς.. Μείνετε ενημερωμένοι για όλη την αθλητική δράση στην σκοποβολή από τις διοργανώσεις στην ελλάδα & τον κόσμο. Η άννα κορακάκη αναφέρθηκε στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων και στο γεγονός πως η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας. Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο! Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή.«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο.

42 208 просмотров • 11 окт. Μετά τα δύο μετάλλια, έτσι, στους ολυμπιακούς αγώνες του. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο. Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς. Η άννα κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων.

6uszq3djjtkgvm
6uszq3djjtkgvm from www.zougla.gr
Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο! Μετά τα δύο μετάλλια, έτσι, στους ολυμπιακούς αγώνες του. Η σκοπεύτρια άννα κορακάκη, χάρισε στην ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους φετινούς ολυμπιακούς αγώνες στο ρίο. Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια. Μοναδικό χαρακτήρισε το συναίσθημα του να παρελαύνεις ως σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες η άννα κορακάκη. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης της σκοποβολής μετείχε στον τελικό του world cup finals και πήρε την 2η θέση στο. Μείνετε ενημερωμένοι για όλη την αθλητική δράση στην σκοποβολή από τις διοργανώσεις στην ελλάδα & τον κόσμο. Η άννα κορακάκη αναφέρθηκε στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων και στο γεγονός πως η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας.

Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη.

Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη. Η άννα κορακάκη όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ούτε το… πάσχα, αλλά συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στην ελλάδα, κάνοντάς μας υπερήφανους. 42 208 просмотров • 11 окт. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή. Χρυσό μετάλλιο για την κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μινσκ. Ακόμη μια επιτυχία σημείωσε η άννα κορακάκη, αυτή τη φορά στην πουτιάν της κίνας. Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια. Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή.«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω. Μοιραστείτε το share to facebook. Η άννα κορακάκη θα μεταβεί γκιόρ της ουγγαρίας όπου θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής από τα 10μ. Αθλητικές ειδήσεις για την σκοποβολή στο sport24. Οι σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής ήταν δυο και πιο συγκεκριμένα. Η άννα κορακάκη συμπλήρωσε ένα χρόνο χωρίς αγωνιστική δράση, όπως ενημέρωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτη λαμπαδηδρόμος η κορακάκη για τους ολυμπιακούς τόκιο 2020. Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας πως είναι μοναδικό το συναίσθημα αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε. Λυπηρό ότι μπήκαμε σε ένα άδειο στάδιο χωρίς θεατές, αλλά είναι για το καλό μας.

Anna Korakakh Xwris Peisma Kai Atsalina Neyra Den Prwtagwnisteis Lifo
Anna Korakakh Xwris Peisma Kai Atsalina Neyra Den Prwtagwnisteis Lifo from www.lifo.gr
Η σκοπεύτρια άννα κορακάκη, χάρισε στην ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους φετινούς ολυμπιακούς αγώνες στο ρίο. Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο! Μείνετε ενημερωμένοι για όλη την αθλητική δράση στην σκοποβολή από τις διοργανώσεις στην ελλάδα & τον κόσμο. Η σέρβας πρωταθλήτρια «έφυγε» από ε. • συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. 42 208 просмотров • 11 окт. Ακόμη μια επιτυχία σημείωσε η άννα κορακάκη, αυτή τη φορά στην πουτιάν της κίνας.

Η άννα κορακάκη αναφέρθηκε στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων και στο γεγονός πως η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας.

Η άννα κορακάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ, ενώ είναι έκτη στο πιστόλι σπορ από 25 μέτρα. Η άννα κορακάκη είναι συγκλονισμένη από τον αδόκητο χαμό της συναθλήτριάς της, μπομπάνα βελίτσκοβιτς. Η άννα κορακάκη όχι μόνο δεν ξεκουράζεται ούτε το… πάσχα, αλλά συνεχίζει να φέρνει μετάλλια στην ελλάδα, κάνοντάς μας υπερήφανους. Η άννα κορακάκη συμπλήρωσε ένα χρόνο χωρίς αγωνιστική δράση, όπως ενημέρωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η άννα κορακάκη θα μεταβεί γκιόρ της ουγγαρίας όπου θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής από τα 10μ. Έβδομη στο ευρωπαϊκό η κορακάκη. Με την άννα κορακάκη και τον λευτέρη πετρούνια να μπαίνουν πρώτοι στο ολυμπιακό στάδιο του τόκιο, ξεκίνησε η καθιερωμένη παρέλαση αθλητών στην τελετή έναρξης των ολυμπιακών αγώνων. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. Η άννα κορακάκη δεν καταλαβαίνει από γιορτές και συνεχίζει να τιμά την ελλάδα, κατακτώντας μετάλλια. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας πως είναι μοναδικό το συναίσθημα αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε. Αθλητικές ειδήσεις για την σκοποβολή στο sport24. Μοναδικό χαρακτήρισε το συναίσθημα του να παρελαύνεις ως σημαιοφόρος στους ολυμπιακούς αγώνες η άννα κορακάκη.

Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο. • συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη. Χάλκινη στη σκοποβολή η κορακάκη. Η άννα κορακάκη θα μεταβεί γκιόρ της ουγγαρίας όπου θα αγωνιστεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα σκοποβολής από τα 10μ. Η άννα κορακάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ, ενώ είναι έκτη στο πιστόλι σπορ από 25 μέτρα.

9vlctqbfwjtpvm
9vlctqbfwjtpvm from www.businessnews.gr
Η σκοπεύτρια άννα κορακάκη, χάρισε στην ελλάδα το πρώτο μετάλλιο στους φετινούς ολυμπιακούς αγώνες στο ρίο. Η άννα κορακάκη συμπλήρωσε ένα χρόνο χωρίς αγωνιστική δράση, όπως ενημέρωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη μίλησε για τη μεγάλη της νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής. Η άννα κορακάκη συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών 10μ, ενώ είναι έκτη στο πιστόλι σπορ από 25 μέτρα. Η σκοποβολή έφερε το α' μετάλλιό μας στου χχχι ολυμπιακούς του ρίο. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή. Η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας πως είναι μοναδικό το συναίσθημα αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε. Την κορυφή του κόσμου κατέκτησε η άννα κορακάκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στους ολυμπιακούς αγώνες του τόκιο.

Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο!

Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή.«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω. Η κορακάκη συγκέντρωσε 241.4 βαθμούς στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου σκοποβολής για να εξασφαλίσει τη νίκη της και να πάρει το χρυσό μετάλλιο. Αθλητικές ειδήσεις για την σκοποβολή στο sport24. Η χρυσή ολυμπιονίκης στη σκοποβολή, άννα κορακάκη και ο «άρχοντας των κρίκων», λευτέρης πετρούνιας ήταν οι δύο αθλητές που είχαν την τιμή. Η άννα κορακάκη συμπλήρωσε ένα χρόνο χωρίς αγωνιστική δράση, όπως ενημέρωσε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Πρώτη λαμπαδηδρόμος η κορακάκη για τους ολυμπιακούς τόκιο 2020. Μετά τα δύο μετάλλια, έτσι, στους ολυμπιακούς αγώνες του. Μοιραστείτε το share to facebook. Η άννα κορακάκη αναδείχθηκε παγκόσμια πρωταθλήτρια στο αεροβόλο πιστόλι 10 μέτρων. Χρυσό μετάλλιο για την κορακάκη στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του μινσκ. Η δις ολυμπιονίκης του ρίο στην σκοποβολή, μίλησε μετά το τέλος της τελετής έναρξης, τονίζοντας πως είναι μοναδικό το συναίσθημα αλλά αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι η τελετή πραγματοποιήθηκε. Η χρυσή ολυμπιονίκης που έκανε περήφανη την ελλάδα στους ολυμπιακούς του ριο! • συνέντευξη με την πρωταθλήτρια σκοποβολής άννα κορακάκη.

Η ελληνίδα ολυμπιονίκης στην σκοποβολή δήλωσε πανέτοιμη για τη μεγάλη αυτή στιγμή«είναι πραγματικά μία μεγάλη τιμή αυτή για μένα και θέλω να ευχαριστήσω κορακακη. Η σέρβας πρωταθλήτρια «έφυγε» από ε.